luni, 17 ianuarie 2011

Culori pentru dormitor

Daca vrei sa fii fericit si sa te bucuri de armonie alaturi de partenerul tau, trebuie sa afli care este culoarea potrivita pentru dormitor. Ce culoare Feng Shui e cea mai buna in dormitor?


Dormitorul dominat de culoarea rosie este adecvat pentru tineri, dar rosul este o culoare foarte Yang , care nu predispune la somn.

Am selectat pentru voi cele mai bune culor pentru dormitor pe care puteți să le folosiți pentru a decora cât mai frumos camera. Principala provocare in decorarea unei case este sa nimeresti culorile perfecte pentru incapere.


Vezi care sunt cele mai potrivite combinatii de . Dormitorul este camera amenajata si decorata dupa chipul si asemanarea nostra.

Se spune ca dormitorul intruchipeaza starea si felul de a fi a unei persoane. Descoperă idei de design interior pentru dormitor. Cu savana culoare te inspiri şi creezi dormitorul ideal in culori minunate! Tu stii ce culoare sa alegi pentru dormitor - Decopera idei de culori pentru dormitor pe Homedecomag.


Totusi, alegerea culorilor potrivite care sa creeze atmosfera ideala pentru dormitor este foarte importanta. Dormitorul este locul in care incepi si termini ziua, asa . In tendintele actuale, combinatia de culori in dormitor ne ajuta sa punem in valoare atat arhitectura casei cat si sa iesim din monotonie.