luni, 31 ianuarie 2011

Lungime dren fosa

Campurile de drenaj sunt canalizari subterane, ce au prevazute la parte de jos orificii (gauri) prin care apa ce iese din fosa septica se dreneaza . Ai in vedere ca lungimea tubului de drenaj sa fie 5ml x numarul de . Teava de drenaj poate sa aiba o lungime de maxim de metri si trebuie sa respecte panta de scurgere de minim 1:30 iar distanta dintre .

Campul de drenaj este construit dintr-o conducta flexibila (riflata) din PVC, cu o lungime de 12-m (in functie de capacitatea fosei), prevazuta cu orificii de . Apa deversata din aceste fose septice va fi preluata de vasele capilare ale solului. Teava de drenaj poate sa aiba o lungime de maxim de metri si trebuie sa . Fosele septice reprezintă produse ecologice folosite ca alternativă la.

Suntem o societate care punem la dispozitia clientului o gama larga de produse si servicii : Instalatii. Sisteme de drenaj brevetate: septodifuzor, filtru de nisip, filiera prioritara.


Procedeul septodifuzor este destinat evacuarii apelor menajere uzate pretratate de fosa septica. Lungimea transeelor de dispersie (in ml).


Fosa septica este fabricata dintr-un material special (PEHD- polietilena (ex. pentru fosa de persoane ECOIMO lungimea drenului va fi de minim 20m).