vineri, 14 ianuarie 2011

Pereti sticla cabina dus

Pagini similareLa e-Baie avem o oferta variata de usi si pereti pentru dusul din baie. Aquaform, H perete sticla pentru cabina dus, cm.


Puteti alege din peste modele de usi si pereti ficsi pt cabine dus.

Perete lateral fix, sticla transparenta, x 1cm, Supra Pro. Perete fix pentru dus Huppe X80cm, sticla clara 4mm si profile crom. Perete lateral cabina dus Radaway Espera Sdreapta 80x2cm.


Aquaform Nigra Perete fix pentru cabina de dus, cm.

Cabina de dus, Usa din sticla, placari cu sticla securizata. Cabine dus; Placare Sticla, Oglinda; Sticla Securizata;Pereti sticla.


Executam la comanda, cabine de dus cu geam securizat de 8mm sau 10mm si elemente de feronerie din inox sau din aluminiu eloxat. Click to enlarge image USA+PERETE DE STICLA.


Forme clare şi un design revoluționar în combinaţie cu un mecanism culisant excepţional. Toate acestea sunt susţinute de utilizarea sticlei securizate de mm. Cabine de dus pe comanda, pereti si compartimentari din sticla, usi, placari sticla colorata si balustrade.


Perete sticla dus 80x20 livrare in toata Romania. Cumpara Cazi, cabine dus si accesorii de la eMAG la preturi avantajoase.

Cabina dus Belform 90xcm, patrata, sticla securizata, model gri grosime mm, . Cabine dus din sticla SWG Evolution sunt realizate din geam de 8mm securizat si feronerie de cea mai buna calitate. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria USI CULISANTE, PIVOTANTE SI PERETI DUS. Preturi pentru USI CULISANTE, PIVOTANTE . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CABINE SI CADITE DE DUS. Preturi pentru CABINE SI CADITE DE DUS de la 12lei.


Avem peste produse in categoria Cabine dus cu preturi de la 15. Pereti sticla, Usi Sticla, Cabine dus, Compartimentari cu sticla clara sablata colorata securizata feronerie Dorma Geze Jade.


Usa cabina dus 1cm cu deschidere centrala Venere.