luni, 17 ianuarie 2011

Canaf vocea romaniei

Vocea Romaniei, show-ul care a facut recorduri de audiente, a dat tarii o gramada de talente deosebite. Printre acestie se numara Iulian Canaf, . Iulian Canaf, fostul semifinalist al primei editii de la Vocea Romaniei, a povestit pentru CANCAN.

Când a apărut la Vocea României, în anul 201 prezenţa sa excentrică, dar şi vocea i-a cucerit pe juraţi, în mod special pe Loredana Groza. Cum este viata lui la doi ani de la participarea la Vocea Romaniei.


Iulian Canaf a fost una dintre cele mai excentrice prezente . Iulian Canaf locuieste tot cu socrii si chiar si-acum mai vinde in magazinul sotiei.

Acum doi ani si jumatate, Canaf a cucerit publicul de la . Fostul concurent de la Vocea României vinde haine în Iași,. Iulian Canaf s-a întors la viața lui obișnuită, din Iași, unde vinde haine și . Iulian Canaf va cânta în deschiderea concertului The Original Blues Brothers Band. Marius Mihalache - tambal Arabela Nicolau – voce Iulian Canaf – voce. Iulian Canaf a fost unul din cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei, sezonul intai.


Viata lui nu s-a schimbat prea mult, insa. Canaf Excentric Band s-a nascut in urma cu zece ani, dar a fost recunoscuta in. Inaintea semifinalei de la Vocea Romaniei din aceasta seara, de la 20:(ProTV), Iulian Canaf, concurentul din sezonul trecut, si-a manifestat simpatia si .

Concert Iulian Canaf(Vocea Romaniei) - Miercuri, decembrie, orele 21:Cafe-Teatru Play Craiova. Ieseanul Iulian Canaf (foto), unul dintre concurentii de la Vocea Romaniei care a reusit sa impresioneze prin maniera sa inedita de interpretare, a parasit . Joi, septembrie, intră în atmosfera muzicii și a filmului „The Blues Brothers” alături de Iulian Canaf (guest star of the night) în Tribute Club.


Daca esti Fan Iulian Canaf si ti-ai fi dorit ca acesta sa ajunga in finala emisiunii Vocea Romaniei semneaza petitia. Vocea Romaniei - Margineanu si Canaf la Hard Rock Cafe.