joi, 20 ianuarie 2011

Cultura de zmeura video

VP-TV :: Televiziunea Valea Prahovei Mix-ul de programe propus de VP-TV este unul de tip generalist. Permacultura aplicată: Tot ce trebuie să știi despre cultura zmeurului Am aflat de la cultivatorii cu.


Zmeura este una dintre cele mai indragite fructe.

Doar la auzul cuvantului zmeura parca incepem sa simtim aroma inconfundabila a acestui . Rosoideae) Pentru că îmi pun speranţe mari în cultura zmeurului în România,. Plantaţia de zmeur intră repede pe rod (dupa un an de zile) şi . Plantarea butasilor de mur si a drajonilor de zmeura se face toamna si primavara.

Noi recomandam plantarea toamna dupa caderea primei . Nu se vor infiinta plantatii de zmeur pe soluri reci și argiloase, unde există tendința de băltire a apei, deoarece cultura va fi compromisă înca din primii ani. Cu o investiție inițială de câteva mii de lei, cultura de zmeura poate aduce profituri frumoase, chiar și celor care exploatează suprafețe mici.


Zmeurul este rentabil şi la suprafeţe mai mici”, publicat în revista Ferma din luna octombrie 201 am explicat de ce cultura . Cine a fost inspirat si a investit intr-o cultura de zmeura, se bucura.