luni, 31 ianuarie 2011

Suport calorifer pardoseala

SUPORT PODEA PENTRU CALORIFER TIP PKKP, SET. Suport fier pentru patut pisici, suport pat pisici suspendat calorifer. Animale de companie Servicii - Accesorii.

Vezi oferta Suport pardoseala pentru calorifere din otel oferita de Oferte-Radiatoare. Oferte promotionale si preturi reduse Pret 80. Cumpara Suport pardoseala pentru calorifere din otel de la Ecalorifere.


Set suporti universali de pardoseala pentru calorifere din otel.

Acest produs face parte din categoria Robineti calorifere. Set suport calorifer 1039-la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Radiatoare din otel.


Pret redus la Suport pardoseala pentru calorifer din otel H600. Suport pardoseala universal pentru orice tip de calorifer de otel din gama 22k sau 33k. Suport pardoseala pentru radiator de otel 600. Descriere produs: Set suporti de pardoseala pentru calorifere din otel Set suporti universali de pardoseala pentru calorifere din otel. Descriere produs: Suport de pardoseala Monclac 2Suport de pardoseala Monclac 200.


Pretul afisat este pentru o singura bucata.

Vand suport pentru calorifer cu prindere in pardoseala ,pretul este pe set de bucati. Suport (picioare)radiator (calorifer) prindere in pardoseala - Galerie foto.


Pardoseala - Suport Calorifer - SISTEM FIXARE - SEO produse. Afla detalii despre Suport radiator pardoseala si vezi parerile celorlalti. Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii .