luni, 24 ianuarie 2011

Pensiunea mai sibiu tarife

Pensiunea noastra se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel,. Pentru evenimente de training, team building si conferinte se vor face tarife . Pension Mai , Răşinari, România - Comentarii clienţi.

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Pensiunea Mai este situata la Km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis. Pentru evenimente de training, teambuilding si conferinte se vor face tarife speciale . Pensiunea MAI Păltiniș - Descriere - C A R T A.

Pensiunea dispune de camere duble si single si un apartament dotate cu baie proprie cu . Pensiunea Mai este situata la km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai. Pensiunea Mai este situata la km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai inalta statiune din tara (m). Cazare in Pensiunea Mai Valea Stezii,Sibiu Cazare in Sibiu la cele mai mici preturi. Pensiunea MAI este situata la jumatatea drumului ce duce spre Paltinis la km distanta de Sibiu.


Pentru rezervari va rugam sa folositi datele de contact de mai jos. Pensiunea Mai, Sibiu: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Pensiunea Mai, ranked #of hotels in Sibiu and rated 3. Raspunderea pentru realitatea datelor furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele .

Pensiunea MAI Rasinari Marginimea Sibiului Romania Pensiunea Mai este situata la km de Sibiu, pe drumul spre Paltinis, cea mai inalta statiune din . Informatii, poze si recomandari pensiuni, preturi cazare, rezervari online. Octavian Goga si Emil Cioran) la cele mai bune tarife, . Perla Paltinisului, PENSIUNE si RESTAURANT in Paltinis, CAZARE in judetul Sibiu - Marginimea Sibiului.


Cele mai mici tarife pentru cazare la Pensiunea Mai Rasinari. Pentru firmele care doresc sa organizeze astfel de evenimente, tarifele de cazare difera!


Cat priveste cazare in Sibiu, si aici lucrurile stau foarte bine. Orasul are la dispozitie un numar semnificativ de pensiuni, care satisfac cele mai pretentioase .