vineri, 28 ianuarie 2011

Recoltarea morcovului

Recoltarea morcovului se face in functie de perioada de insamantare: la semanatul din luna noiembrie – in una iulie-august, la semanatul de . Detalii: Categorie: Morcovi: Iulie 2011. Pentru a pastra morcovii recoltati va trebui sa taiem varful lor imediat dupa .

Detalii: Categorie: Gradina de langa casa. Acestia ajung la momentul optim de recoltarea in moment diferite in. Cultivarea morcovului poate asigura recolte bogate dacă terenul este.

Cultura târzie a morcovului este o cultură succesivă după specii cu. La cultura morcovului se practică o rotaţie de minimum ani, preferabil. Recoltarea mecanizată se impune în cazul cultivării morcovului pe . Ferma Stoian - legume romanesti: Recoltarea morcovului.


Morcovul (Daucus Carota Sativus) este cunoscut de peste 20de ani. Recoltarea se face atunci cand morcovii au o culoare portocaliu . Legumele se recolteaza in functie de fiecare specie in parte.


Se spune ca un inghet usor imbunatateste si indulceste aroma morcovului. Combinatii rele: ceapa-usturoi; morcov-patrunjel; mazare-fasole; castravete-cartof;.

Cultivarea morcovului este o afacere profitabilă, iar producţia de morcov are. Recoltarea morcovului semănat în iunie trebuie efectuate la timp, până la . Cultivarea morcovului Eu aș clasifica morcovul după lungimea. Recoltarea se face eșalonat în funcție și de perioada de semănat. Recoltarea se face la sfârşitul lunii septembrie şi în luna octombrie. Poţi cultiva morcovul toamna sau primăvara. Sămânţa morcovului este extrem de mică și trebuie distribuită.


Dintre soiurile de morcov cultivate de catre Ferma Stoian pricipalele sunt: Morcovul Maestro si. Prezentare proces de recoltare morcov la Ferma Stoian.


Insa, daca vrei sa fii sigura de existenta tuturor calitatilor morcovului si iti. Exista doua soiuri principale de morcovi: recolta timpurie si cultura .