joi, 26 martie 2009

Statusuri inteligente scurte

Spune-ti-mi si mie va rog niste statusuri scurte dar inteligente. Statusuri cu sens si statusuri filosofice. Categorie destinata celor care cauta un citat filosofic sau un gand intelept.

Statusuri de dragoste, statusuri triste, statusuri de viata. Barbatii admira femeile inteligente si le prefera pe cele frumoase.


Sunt genul de fata care se minte ca se simte bine, desi lacrimile curg siroaie. Statusurile despre baieţi, de multe ori sunt înteresante pentru fete.

Cand lipsa de inspiratie te loveste si vrei sa trimiti sau sa pui un status Statusuri Din Citate filosofice pe Facebook, Messenger haios si original noi te . Viața e prea scurtă pentru a o irosi urând alți oameni. Prietenii adevărați nu se judecă unul pe . Toată lumea caută statusuri inţelepte,v-ati făcut filozofi? Statusuri cu citate – Statusuri inteligente pentru messenger si facebook.


Am facut pentru voi o selectie cu cele mai la obiect statusuri, in functie . The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters. Cel mai important lucru este acela de a te bucura de viață .

Aici gasesti cele mai noi statusuri pentru facebook 201cele mai cautate mesaje scurte 201 cele mai cautate statusuri de pe net 2016. The life is too short,to have time for sadness too\, ,,Viata este prea scurta ca sa avem timp si pentru. Socializeaza va ofera cele mai noi Statusuri de Indiferenta 201. Avantajul fetelor inteligente este ca pot face pe proastele de cate ori vor. Iubesc florile, dar daca ele se ofilesc,RENUNT!


Te iubesc pe tine si nimic pe lume,nu ma va face sa RENUNT! Creaza-ți acum propria listă de citate favorite.


Francisco Gomez de Quevedo; Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi? Friedrich Nietzsche; Spre a se bucura de .