joi, 26 martie 2009

Jocuri bile colorate bubbles

Jocuri Bubbles: Ia-ti teava de suflat sageti si pregateste-te sa spargi bule si baloane. Joacă online Bubbles Bubbles Shooter, Bouncing Balls și multe alte jocuri Bubble Shooter!


Pagini similareIn categoria de jocuri cu bile am adaugat acum jocul Bubble cu bile colorate, un joc nou cu bile.

Jocul Bubble cu bile colorate face parte din categoria de jocuri . Descriere joc Bubbles : Grupeaza bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul Bubbles a fost votat de 2ori, votul maxim fiind de stele iar media . Aici ai jocuri cu bile si te poti juca jocuri bile din toate tipurile de jocuri cu bile online pentru.

Jocul de astzi este numit un Bubble Destept pentru ca va lasa pe voi sa decideti incortro aruncati cu bile colorate ca sa puteti elimina toate bilele din joc. Trebuie sa lovesti mai mult de trei bile de aceeasi culoare pentru a le elimina.


Jocul nostru Bile colorate pe care vrei sa il joci acum mai poate fi gasit si un urmatoarele categorii jocuri, jocuri bile,. O alta versiune a jocului de indemanare Bubbles.


Trebuie sa elimini bilele, grupandu-le cel putin cate bile de aceeasi culoare. Jocuri bile jocuri cu bile online gratis joc cu bile jocuri gratuite romanesti bile, stiri.