vineri, 20 martie 2009

Perdele metraj

Aici găseşti perdele, draperii, materiale decor şi accesorii, într-o mare varietate. Cu ajutorul lor poţi aduce confortul în casa ta!

Preturi pentru PERDELE SI DRAPERII METRAJ de la lei. Avem peste 1produse in categoria Perdele, draperii metraje cu preturi de la 14. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda .

Alege modelul dorit de TESATURA pentru DRAPERII, PERDELE sau Metrajele de Tapiterii. Asorteaza-le cu Decoratiuni pentru Ambiente de Vis! Perdele din voal, simple sau duble, perdele din bumbac, perdele scurte cu dantela.


Cumpara perdea la pret accesibil de pe perdele-draperii-ottohouse. Inter OttoHouse SRL vinde o gama bogata de perdele la reducere de . Va punem la dispozitie o gama larga de metraje pentru perdele si draperii, sisteme de prindere si accesorii, tapet, . Vand seturi de perdele (alcatuite din buc. perdele si buc draperie), diferite culori, modele si dimensiuni. Produs oferit de Confort Max - Perdele, tapet, jaluzele.


Fire suport pentru perdea, Șine pentru perdea, Sisteme de şine. Sarahtex, comerciantul de tesaturi textile , va pune la dispozitie saten; saten imperial; organza; crepsaten, tafta, brocar perdele, voal, dantele etc.


Modele deosebite din materiale moderne ca borangicul,taftaua,organza,sau. Membrii Mendola Group; Carieră; Regulament Campanie; Perdele, draperii la Nobila Casa; ANPC . Perdele metraj import Germania modele - publicat in Promovare diverse: Vand Perdele metraj importate din Germania, latime m Stoc . Pentru a masura cat mai exact si a lua cea mai buna decizie, va recomandam sa luati in considerare urmatoarele aspecte: folositi intotdeauna o ruleta metalica .