marți, 17 martie 2009

Crini in ghiveci pret

Comercializam soiuri rare si deosebite de amaryllis (hippeastrum). Bulbi URIASI, flori simple sau duble, specii sau hibrizi.


Bulbi de crini asiatici si hibrizi, se livreaza primavara si toamna in limita stocului.

Colectionez crini am de culori momentan. Se pretează pentru cultivarea în ghivece. Crinul la fir rezista pana la doua saptamani atanci cand este proaspat.


Verificati colectia Bakker de crini Hippeastrum si alegeti-va preferatii!

Elho Loft Hippeastrum cu pamant si ghiveci 'Minerva'. Crinul este cultivat atat in gradini direct in sol cat si in apartamente ca floare la ghiveci. Substratul (pamantul) pentru Crinul (Lilium spp.) trebuie . Flori in ghiveci de la producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Amaryllis, cunoscut sub mai multe nume: Hippeastrum, Crinul de cameră, Steaua cavalerului, este o plantă bulboasă de ghiveci care se . Crinul este una dintre primele plante cultivate de om si apare pe obiecte din antichitate. Informatii despre plantarea,ingrijirea si udarea crinilor.


Crinii de cameră ne încântă cu florile lor mari, colorate şi în sezonul rece. Amaryllis, cel mai întâlnit soi de crin în .

Va oferim cea mai noua colectie de flori la ghiveci oferite de 123Flori. Spathiphyllum sau crinul pacii este o floare originara din America Centrala ce infloreste de regula primavara si toamna. Crinul rosu - Amaryllis Dupa inflorire, se poate schimba pamantul astfel: se scoate bulbul din ghiveci, se indeparteaza radacinile moi sau . A darui un crin reprezinta un simbol al mandriei, nobletei dar si delicatetei, crinul.


Bucuresti cu livrare gratuita la domiciliu. Crinii pot fi nu numai in gradini ci si in ghivece sau in sera.


Gavriloi Adina-Mirabela wrote: Provenind din regiunile temperate, crinii au nevoie de conditii climatice cat mai asemanatoare celor din mediul . In mod normal, crinii imperial se pot tine si in ghivece, in casa, insa este bine sa stii ca mirosul puternic iti poate provoca dureri de cap.