joi, 12 martie 2009

Litera p clasa pregatitoare

Limba şi literatura română - Fişe de lucru - Clasa pregatitoare;.

Limba şi literatura română - Lecţii - Clasa pregatitoare;. Limba şi literatura română - Lecţii - Clasa 1;. Sunetul si litera b mic de tipar si de mana-predare integrata.

PROIECT DIDACTIC CLR-SUNETUL SI LITERA ț. Fisa forme geometrice clasa preagatitoare. Craciun Fise de lucru pentru sunetul si litera K comunicare in limba romana clasa pregatitoare alfabet Numarare . Clasa pregatitoare: Fisa de lucru pentru sunetul si litera N. Pt StefanSunetul SiLuniLimba RomanaMontessori . Abecedar pentru clasa I ♢ Ghid pentru învăţători şi părinţi la Abecedar.


Proiecte Didactice La Clasa Pregatitoare.

Aplicarea unor tehnici simple care sprijină învăţarea şi succesul şcolar. Cântarea în colectiv, asociind mişcarea sugerată de text.


P ca un pinguin; am căutat cuvinte care conţin literă şi sunetul P, le-am analizat folosind . Clasa pregătitoare reprezintă încă o noutate a sistemului de. Se acordă câte un punct pentru fiecare literă recunoscută sau, dacă se joacă în . Caietul contine fise de lucru atat pentru invatarea cat si pentru scrierea literelor de tipar mari si mici.


Fisele sunt special concepute pentru clasa pregatitoare, dar . Vă invităm cu drag să descărcati planșa cu Litera P de mână.