vineri, 13 martie 2009

Decalcifiere tassimo sare de lamaie

Cautati un magazin penal din piata care vinde sare de lamaie la kg si ati. Bosch Tassimo si am facut decalcifierea din (aproximativ) patru in . De ce este necesara decalcifierea espressoarelor de cafea.

S-a mai auzit despre decalcifierea cu sare de lamaie alimentara diluata cu apa. Pentru decalcifiere, sarea de lamaie e sfanta, ieftina si extraordinar de buna!


Am incercat sa-l disfund cu sare de lamaie, am dizolvat pliculete in putina. Ai un espressor de cafea ce pare sa fie infundat ?

Recunosti unul din mesajele: System Filling, umplere circuit, umplere sistem, lipsa apa sau alti indicatori . Vizavi de curatare, am gasit o metoda super, cu sare de lamaie, mult mai eficienta decat cu otet. Se recomanda o decalcifiere odata la luni.


Oferte si promotii la Starshopping, tag decalcifiere saeco,decalcifiere expresor cu sare de lamaie,decalcifiere tassimo,decalcifiere expresor,decalcifiere delonghi . Ai folosit pana acum ceva pentru decalcifiere in ani ? TASSIMO iţi arată când aparatul are nevoie de detartrare prin aprinderea ledului roșu. Detartrează regulat aparatul Tassimo pentru a menţine calitatea băuturilor.