vineri, 13 martie 2009

Limba incarcata galbena

Limba incarcata, culoarea si textura sunt precum o harta a sanatatii. Supraponderalii au o glazura galbena si groasa, cei care mananca . Supraponderalii au o glazura galbena si groasa, cei care mananca picant o vor avea.

O limba incarcata indica intotdeauna toxine in tubul digestiv: daca e . De obicei limba incarcata este alba , dar poate fi si galbena sau negricioasa – vezi. Atunci cand incarcarea limbii este data de o boala, pentru . O limbă foarte încărcată indică o infecţie bacteriană, iar culoarea galbenă înseamnă că aveţi probleme cu ficatul.

Supraponderalii au o glazură galbenă şi groasă, cei care mănîncă picant o. Dacă limba e încărcată la rădăcină, iar zona albicioasă are forma . Limba albă sau leucoplazia reprezintă coloraţia albă parţială sau totală a limbii, organ format în principal din ţesut muscular. Limbă încărcată sau saburală este denumirea pe care o poartă acoperirea limbii cu un depozit albicios-gălbui.


Din când în cân scoate limba în oglindă ca să vezi dacă eşti sănătoasă. Culoarea, textura şi forma limbii îţi pot spune ceva despre starea sănătăţii tale.