joi, 19 martie 2009

Reprezentanta electrolux bucuresti

Caută centrul de service local autorizat Electrolux. Descoperiti electrocasnicele Electrolux fie ca sunteti in cautarea unui aragaz, cuptor electric sau plita; fie ca.


Ne puteţi contact sau sa căutaţi un centru service.

Electrolux este lider mondial în producţia şi distribuţia de servicii alimentare profesionale şi. Zona de acoperire Bucuresti, sector sector sector sector sector sector Ilfov.


Lista de Service-uri AEG Electrolux Zanussi din Romania. Bucuresti, Bucuresti, GMB Service Exim 200 Str.

Service autorizat Electrolux, diagnosticare si reparatii cuptoare cu microunde, masini de spalat, aspiratoare, masini de gatit, masini de spalat vase . Import si distributie echipamente profesionale pentru bucatarii, spalatorii si frigorifice. Solutia completa si sigura pentru service la masini de spalat rufe Electrolux,. Zona de acoperire Bucuresti, sector sector sector sector sector sector . Bucuresti - Luni noiembrie 20- 06:11.


Service autorizat Electrolux, Zanussi, AEG, Whirlpool, efectuam reparatii in . Reparatii masini de spalat automate Electrolux Bucuresti si Ilfov. Service masina de spalat rufe Electrolux la domiciliul clientului.


Reparatii frigidere Electrolux - MDC Trading, service si reparatii frigidere Electrolux in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

AEG este marcă înregistrată Electrolux SC Electrolux ROMANIA SA B-dul Aviatorilor, Nr. In lista de mai jos sunt afisate Service-urile Electrolux. Asiguram reparatii masini de spalat ELECTROLUX in Bucuresti sector sector 2 . Asiguram reparatii si Service frigidere Electrolux numai in post-garantii (nu garantiile).


Prestam servicii de calitate, garantam lucrarea facuta de . Service pentru orice model de masina de spalat rufe Electrolux la domiciliu. Zona de acoperire BUCURESTI si ILFOV Deplasarea si Constatarea GRATUITE .