marți, 17 martie 2009

Pahare miri si nasi pictate manual

Pahare de nunta pictate manual, personalizate in functie de tema nuntii. Casa de piatra , mirilor si o viata lunga le uram! Sunteti INVITATI la o NUNTA, sunteti NASI, ori sunteti chiar dvs.

Set pahare pictate manual,se pot modifica culorile si se pot personaliza cu nume si. Manual a adăugat fotografii noi în albumul Pahare nunta pictate manual.


Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante si admirate elemente. Paharele mirilor pot fi pahare de cristal sau pahare din sticla de calitate superioara, pictate manual cu numele lor si data.

Partea de jos a paharelor este pictata intr-o nuanta de blue-white cu usoare. Pahare nunta pentru miri si nasi accesorizate manual prin tehnica flori kanzashi.


Pahare miri si nasi flori naturale minirose. Pahare miri pictate manual, decorate cu perleLEI. Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual.


Daca vrei o nunta memorabila, unicat, care sa te defineasca, trebuie sa organizezi totul pana la cel mai . Pahare Sampanie Personalizate Nunta, Miri pictate manual si inscriptionate cu numele partenerilor si data. Pahare personalizate miri si nasi alb rosu negru.


Paharele de nunta pentru miri si nasi poti fi personalizate cu initialele dvs.

Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Pahare miri si nasi la comanda ORICE MODEL. Pahare Nunta pictate manual, miri cu bicicleta, nașa gravida și nasul.


Pahare ieftine de miri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Pahare de nunta pentru miri si nasi - Decoratiuni nunta. Pahare miri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Pahar sampanie pictat manual - Model traditional cu floarea soarelui.


Pahare de nunta pictate manual - mireasa, mire si nasi si marturii - Floricele aurii. Pahare de nunta pictate manual - mireasa, mire si nasi - Iubire.


Pahare miri si nasi pictate manual -set pahare ron.