luni, 23 martie 2009

Iluminat hale cu led

Iluminatul industrial este o componenta importanta in operarea halelor si depozitelor reprezentand cam din factura de energie electrica. Proiectoarele cu LEDuri pentru iluminat industrial ofera mai multe avantaje precum consumul redus de energie, posibilitatea focalizarii in functie de inaltime.


Iluminat hale industriale - materiale si accesorii pentru instalatii electrice, depozit.

Corp de iluminat cu LED 100W LROM-DH1345. Iluminat Industrial LED - Corpurile de iluminat din aceasta categorie sunt destinate. Iluminatul spatiilor mari de productie, showroom-urilor, halelor, parcarilor, . Aici puteti vizualiza proiecte de iluminat cu LED realizate de catre compania noastra.


Hala de productie necesita o imbunatatire a sistemului de iluminat. Iluminat LED industrial pentru hale, fabrici si alte tipuri de interioare industriale.


Corpuri liniare LED si proiectoare LED pentru un iluminat eficient. Corpurile de iluminat liniare cu LED reprezinta solutia optima pentru spatii industriale precum hale, fabrici sau alte tipuri de spatii industriale, deoarece au un . Lampi stradale cu LED pentru iluminatul public. CORPURI ILUMINAT PENTRU HALE CU INALTIMI MARI .