vineri, 27 martie 2009

Locuri munca curatenie 4 ore

Angajam personal curatenie , part time ore , ore zona Bucuresti. OLX - acum zile - salvati loc de munca - mai mult. Part Time Curatenie Joburi disponibile pe Indeed.

OLX - acum zile - salvati loc de munca - mai mult. Salariul fix + tichete de masa + bonusuri pentru lucrari suplimentare;. Aici gasesti cele mai recente locuri de munca - curatenie.

Jobul potrivit - curatenie te asteapta astazi pe Bestjobs. Locuri de munca si angajari the cozyness . Locuri de munca Curăţenie - Bucureşti, angajari Curăţenie. Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si strainatate. Prograore pe zi (dupa ora 15:30), sau zile pe saptamana.


Familie din Timisoara, cautam doamna pentru activitati de curatenie. Caut femeie la curatenie ore ,program de la dimineata de luni pana duminica salari.


Anunturi din categoria Anunturi Bucuresti Locuri de munca Curatenie si menaj in municipiul Bucuresti. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Bucuresti, Bucuresti-Ilfov pe Lajumate.

Angajam casieri part-time (ore) pentru sectorul 2. Ofer locuri de munca la curatenie in hoteluri din aeroport heathrow plata saptamanal. Angajam cameriste, linen porter si floor supervisor in hotel de stele in. Găsește toate locurile de muncă în România și străinătate. CONTRACT munca, salariu bun, bonuri masa, decontare transport. Proba practica va avea loc in data de 09.


Angajăm Agent curatenie - ore Salariu în mână: 6lei.