joi, 19 martie 2009

Nespresso romania contact

Nespresso Boutique - Calea Dorobanţilor 210. NESPRESSO BOUTIQUE Verificaţi programul de lucru şi adresa punctelor de vânzare.


Nestle a deschis primul magazin Nespresso din România într-o vilă de.

Nespresso imi place din primul moment in care am vazut magazinul din Paris. Mai multe detalii despre cafea si Nespresso Boutique Romania . Capsule de cafea, espressoare si accesorii Nespresso, Cremesso, Tassimo, Dolce Gusto, Senseo, Lavazza, Illy, Cafissimo, Jura la Klient.


Alege-ti capsulele de cafea Nespresso preferate, Intenso, Espresso, Lungo.

Incearca si noile capsule Limited Edition. Espressoare si capsule de cafea si ceai de la Nespresso, Illy, Lavazza, Tassimo, Senseo, Dolce Gusto. Livram gratuit prin curier rapid in toata Romania. Despre Nespresso am mai scris pe blog după prima vizită la noul concept store oficial al brand-ului în România și la scurt timp de la lansarea .

Acum, aceasta cafea este disponibila si pe piata de cafea din Romania, distribuita exclusive de Caffetteria Zinni . Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Magazin Nespresso pe Metropotam! Nespresso România vine mai aproape de pasionaţii cafelei de cea mai înaltă. Ne puteti contacta si la adresa: GROUPE SEB ROMANIA S. Sonia Nastase, Country Manager Nestle Nespresso Romania, este speakerul.


Magazinul va fi disponibil si prin intermediul . Espressoare incorporabile cu sistem Nespresso. Nespresso a apărut ca un concept de preparare mult mai rapidă a cafelei.


România a ajuns târziu, iar acum competitorul pe linie directă . Nespresso România împreună cu Molecule F Concept Store oferă modele de espressoare Nespresso – Inissia, Pixie și Lattissima Touch – ce îmbină cea mai . Swiss giant Nestle, a major player on Romania's coffee and sweets market, is tapping.