luni, 23 martie 2009

Soiuri de rosii timpurii pentru solar

Seminte de tomate nedeterminate extratimpurii. DORINA F– gr – Seminte de rosii extratimpurii Bulgaresti pentru solar si camp.


RIYA F– gr – Seminte de rosii determinate timpurii pentru sere si solarii.

Soi hibri timpuriu foarte potrivit pentru a fi cultivat in sere si solarii. Seminte de rosii, crestere nedeterminata, seminte de tomate timpurii, cu gust dulce, rezistente la transport si depozitare, pt sere si solarii, camp.


Seminte de rosii semideterminate timpurii, tomate cu crestere semideterminata, pt sere solarii, fructe colorate rosu intens, productivitate ridicata. Tomate cu crestere nedeterminata recomandat pentru cultura in sera si solar in.

Soi de tomate timpurii cu crestere nedeterminata pentru culturi in camp sau . Gravitet Feste un hibrid de tomate cu crestere semideterminata, caracterizata. Daca va hotarati sa cultivati Polfast Fin solar, trebuie sa tineti cont ca rosia. Asadar, indiferent ce seminte de tomate vei alege, SemintePlante. Seminte de tomate nedeterminate din gamele Seminis, Enza Zaden,. Tomate Hibrid cu crestere nedeterminata, foarte timpuriu, cu o productivitate.


Soi semitimpuriu cu crestere determinata, pentru cultura in camp deschis. Cele mai cultivate soiuri de tomate – Cei mai utilizaţi hibrizi de tomate în cultura.


Culturi timpurii în câmp, pentru consum intern și pentru export.