joi, 26 martie 2009

Malaxor carne 30 kg

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Gama variata de malaxoare de carne , pentru uz profesional.

Malaxoare de carne fabricate din inox cu actionare electrica. Malaxoare ieftine de carne fabricate in Italia. Malaxor pentru amestecul carnii de mici, salam, carnati.

Malaxoare carne fabricate din inox cu capac transparent. Malaxor carne profesional destinat amestecului pentru carnati, mici, salam. Volumul rezervor: litri Cantitate carne tocata: kg Structura totala din otel inoxidabil Axul cu palete detasabil pentru curațare rapida si . Comanda online de la Maxigel Malaxor carne kg de banc.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Reductor de viteza cu functionare in baie . Comanda rapida pentru produsul Malaxor carne kg, top, IMP3S. Malaxor carne manual de litri cu capac Structura este realizata din otel inoxidabil Prevazut cu picioare de cauciuc Malaxor carne.


MALAXOR CARNE KG, INOX, BRAT AMESTECATOR. Situl BUNZL se afla in continua dezvoltare.


Zilnic adaugam noi produse si descrieri complete . Malaxor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Malaxor mixer Sybo sm - Malaxor constructii . Sunt ideale pentru amestecul carnii tocate proaspete si pentru a reduce timpul de malaxare.