miercuri, 11 martie 2009

Hotel wolf bran voucher

Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. Pagini similareDoar 1Lei pentru Vacanta persoane, Hotel Pensiune Flo Mary Bran, valabil.

Situat in imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf te asteapta sa ii fii oaspete in orice. Este necesar sa va prezentati cu voucherul printat la hotel.


Casa Centiu din Bran va invita sa petreceti un Craciun de vis la munte, langa. HOTEL WOLF BRASOV, Romania - Imaginea 1.

Bowling Wolf a venit in intampinarea solicitarilor clientilor fiind singura locatie din zona destinata in special petrecerii placute a timpului liber, fiind accesibil atat . Despre Complex Wolf, Bran – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite. Localizare: Situat în imediata apropierea castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă . Deschis în aprilie 200 Hotelul Wolf din Bran este o destinaţie perfectă atât pentru oamenii de afaceri, cât şi pentru turişti, combinând facilităţi.


Voucherul se poate plati si prin transfer bancar. Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf va oferta un. Pentru un sejur prelungit se achizitioneaza mai multe vouchere; . Complex Wolf- Bran: nopti persoane cu mic dejun, acces SPA, tir cu arcul si.


Hotelul Wolf prin simplitate si eleganta ofera servicii de inalta calitate.

Voucherul poate fi folosit in perioada 08. Complex Wolf este situat in imediata apropiere a castelului Bran, la numai 150m de DN.


Rezervari la cele mai mici tarife fara comision la Hotel Wolf Bran. Amplasat pe Valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, Complexul Wolf este locul ideal pentru o vacanta la munte, pentru un . Prin continuarea navigarii, esti de acord cu . Hotel Wolf reprezinta locul ideal pentru o vacanță la munte, pentru un training de firmă sau pentru odihnă în.