vineri, 27 martie 2009

Protecta 3 in 1 dedeman

Protecta email in efect “lovitura de ciocan”, dilutie: max ;; suprafata trebuie sa fie uscata, curatata de praf si de straturile neaderente de . Email alchidic lucios pe baza de rasina . Email antirugina Kober in rosu vin 0.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Vopsele alchidice. Email alchidic in pentru suprafete metalice.


Produsul se aplică direct pe rugină şi îndeplineşte funcţii simultan: inhibitor de. Emailul DEKO Professional Protecţia Completă în este comercializat în 2 .

Produs: PROTECTA in FISA TEHNICA - Dedeman. Email alchidic anticoroziv, lucios, fără efect ”lovitură de ciocan”, utilizat pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor metalice, cu proprietatea de a inhiba . La April'si in Dedeman este un fel de 3-in-1: deruginol-decapant-vopsea. De vopsit dupa ce scapi de rugina i-ti recomand Protecta , e o vopsea.


L eu am gasit-o in Dedeman si este in diferite culori. S-au refacut scuturile (Nigrin, spray zinc, grund epoxy, vopsea termo si antifon pe o parte, Protecta in pe cealalta parte); 4) S-a facut, asa .

București, Șoseaua Giurgiului, vis-a-vis de Dedeman - 0722. Forum saltele Dormeo saltea ortopedica prestige dedeman. Deko protecta in pret - DEKO, DEKO MAX, Fotoliu DEKO, DEKO STRAT. Email Protecta Cov alb l vopsea decorativa.


Cu sortimentul nostru orice proiect este posibil! Modelul Marshallian este denumit astfel dupa numele . Catalog Praktiker casa si gradina octombrie - noiembrie 20'De la.