marți, 10 martie 2009

Mobila in rate raiffeisen

Poți achita în rate comanda ta de mobilă și decorațiuni online și în. Raiffeisen Credit Car Raiffeisen Credit Card. Informatii utile Mobila in rate cu Carduri Star Card - Banca Transilvania.

Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit . STAER iti pune la dispozitie o gama larga de mobilier de cea mai buna. Euroline Banner BT Cumparaturi in maxim rate prin cardurile de . Poti beneficia de atuul achizitionarii mobilei in rate, daca ai un card Avantaj sau Raiffeisen Bank.

La Tamos puteti achizitiona mobila si obiecte de mobilier in rate. Perioada de creditare este cuprinsa intre si de luni. Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi la comerciantii parteneri! I Mobila Decoratiuni Mobilă din respect pentru Tine ! Plata online cu cardul in rate cu dobanda - maxim rate, prin Card Avantaj. Plata in rate prin CardAvantaj, emis de catre Credit Europe Bank, ofera.


Plata in “Rate fara Dobanda” Multishop se face prin intermediul cadrurilor Raiffeisen . Raiffeisen Bank in rate, fara dobanda; aceasta este o alta posibilitate de achizite in rate a mobilei din . DEDEMAN - magazin online de materiale de constructii, amenajari interioare, gresie si faianta, mobilier, gradina, sanitare, instalatii termice si electrice.