joi, 12 martie 2009

Capace tevi metalice

Capace din tabla si plastic pentru teava, garduri si porti. Catalog cu capace si dopuri (patrate, rotunde, dreptunghiulare si ovale) din plastic pentru tevi de gard.


Dopuri, capace, piese îmbinare ţevi profilate şi ţevi.

De vanzare capace si dopuri din plastic (poliamid) pentru tevi metalice, patrate, rotunde, dreptunghiulare si ovale la preturi . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. SC ECOPLAST SRL produce dopuri si capace din plastic pentru structuri metalice. Acestea pot fi folosite la scaune, mese, garduri, standuri publicitare, confectii .

Capac plastic pentru tevi de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Capace , dopuri cu piulița interioara și tălpi reglabile pentru tevi metalice.


Capac nylon pentru teava patrata 20xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria FERONERIE PORTI.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Tevi si profile metalice. Preturi pentru Tevi si profile metalice de la lei.


Capac otel pentru teava rotunda Dmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Capace pentru stalpi din tabla, Capace din plastic, Capace ornamentale, Capace din fier forjat. Capacele pentru tevi sunt de diferite dimensiuni si exista pentru . Dopuri pentru ţevi,capace pentru picioare. Diametre mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm, mm. DOPURI PLASTIC PENTRU TEVI ROTUNDE SI TEVI RECTANGULARE.


Capace si dopuri pentru tevi metalice in Oradea sau prin curier.