marți, 24 martie 2009

Set farfurii apulum

Fabrica de portelan Apulum SA Alba Iulia. Pagini similareRămasă una din puținele fabrici de profil din țară, Apulum realizează. Seris Set Masa Aurit din Portelan Persoane.

Farfurie prajitura (suport),cm, 10g. Cumpara Servicii de masa Apulum Alba Iulia de la eMAG la preturi avantajoase. Chassi Set Aurit Din Portelan Persoane.

Set Serviciu Farfurii Portelan, Farfurii, margine dantelata, Apulum. SC Grigoras SRL este distribuitor autorizat Apulum Alba Iulia din anul 1993.


Iuliana Leahu Buna ziua, acest set se poate spala la masinas de vase?

HoReCa al fabricii Apulum pentru județul. Vesela din Romania( ) Portelan, Ceramica ,Sticla ,Plastic. Preturi, produse si reduceri la vesela, apulum si farfurii adanci. SETURI DE MASA ,FARFURII 6-PERSOANE IN ASORTIMENT MARE. Principalul client al companiei din Alba este concernul suedez IKEA, pentru care Apulum produce diverse seturi de farfurii. Pentru ca alegerea unor seturi farfurii este deseori dificila, mi-am propus sa va.


Noble Life si chiar marci nationale romanesti cum ar fi Apulum Alba Iulia. Vand set cafcea cesti + farfurii din portelan marca Apulum A fost cumparat in 20si nu a fost folosit deloc - 416982.


Cristi-D are exclusivitate în zona de Vest de la Apulum Alba-Iulia pentru. Acestea sunt doar cateva din cele peste 20de modele fabricate de Apulum Alba Iulia. Fondata in anul 19in orasul Alba Iulia, Apulum S.