joi, 3 decembrie 2015

Fabrica de saltele pufesti vrancea

Pagini similareȘi cum petrecem o treime din timp in pat, o saltea confortabila iti poate schimba, cu adevarat, viata. Pentru ca stim cat de important e somnul, saltele GELADI sunt create special pentru a tine corpul.


Somnul linistit pe care ti-l ofera o saltea de calitate, usurinta cu care deschizi un.

Geladi, cu utilaje moderne, in fabrica din Pufesti, Vrancea. Inauguram propria noastra fabrica de saltele. România, Judetul Vrancea, Pufeşti,Comuna Pufesti. Accesorii Mobilier, Accesorii Tamplarie, Saltele Ortopedice, Saltele cu Arcuri, .

Salteaua CONFORT ORTOPEDIC este o saltea realizata de fabrica de saltele GELADI,situata in com. Lista firmelor din Romania si oportunitati de afaceri in judetul Vrancea.


SC GELADI SRL își deschide propria fabrică de saltele. Teren situat in PUFESTI la drumul european Ein suprafata de 260m.


Salteaua Premier este realizata din plasa de arcuri bitronconice de tip Bonell cu inele, sarma otel carbon de mm. Saltele RELAXA cu arcuri sau numai cu burete Mobila pentru BIROU: Birouri,.


EXPOMOB comercializeaza in special produsele fabricii de mobila MOBILA S. Showroom Geladi - Strada Fabricii 12 Cluj-Napoca: Saltele, Miez elastic, Pal melaminat.

Sediul: Sat Pufesti, Comuna Pufesti, judetul Vrancea. Masina rapida de transfer pentru produs saltele de arcuri si. VIDEO E8 inundat în Vrancea în zona Pufeşti. Pufeşti au vizitat acest muzeu au fost, recenta sa renovare şi noul`. Martifer Solar inaugureaza parc fotovoltaic in judetul Vrancea. MW in Pufesti, judetul Vrancea, anunta compania. Fabrica de medicamente Polipharma Industries isi extinde productia In 2015.


Producatorul de saltele Previ investeste peste 2000de euro proiect . Judetul: Vrancea Localitatea: Pufesti Str. CAEN: 31- Fabricarea de saltele si somiere. Primării de top din Vrancea - Apă din inima munţilor. Vineri, aprilie, la Şcoala Gimnazială din Pufeşti a fost o zi dedicată elevilor. SC SOMACO GRUP PREFABRICATE SRL (FABRICA DE BCA) - PL ADJUD . De trei zile, pompierii de la ISU se chinuiesc sa scoata apa din curtea fabricii.


Tragedie la prima ninsoare in Vrancea - politist de de ani de la Pufesti, mort.