joi, 10 decembrie 2015

Cilindru basculare 4 elementi

Cilindru de basculare hidraulic de forta deschidere totala 1. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - cilindru basculare. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Vând cilindru basculare segmenti +pompa tone, stare de functionare, e luat de pe. Cilindru basculare de 7-tone, elementi, cu tot cu bucsi de prindere. Producatori, distribuitori, furnizori - Cilindru basculare, Cilindru basculare.


Grosime platforma bena mm Cilindru de rotire.

Kit pompa si cilindru basculare de forta 4-5To 4€ De vanzare pompa si cilindru de basculare stare foarte buna de functionare. Oferte pentru cilindru basculare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cilindru basculare de la unul din magazinele noastre. Vand ford transit basculabil cu cilindru de forta elementii , inscri.


De vanzare pompa si cilindru de basculare stare foarte buna de functionare. Oferte pentru cilindru basculare ford transit la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Kit pompa si cilindru basculare de forta 4-5To. Vezi cele autoturisme de vânzare cilindru basculare second hand la ofertă. Anunturi Gratuite Camioane - Rulote - Remorci Dascalu, vand cilindru de basculare cu elementi , fara pierderi de ulei, pentru remorca 12 .

Conditie: Folosit Vand kit de basculare Ford Transit,pompa cilindru elementi. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Cumpar un chit basculare sau un cilindru din 4-elementi pentru o . Cilindru hidraulic basculare remorca RMagricola. Gri, 2780km, Van_minibus, anul 200 Euro transmisie manuala, usi, locuri,. VOLAN STANGA este in stare buna de functionare Suplimentata cu foi de arc pe spate (foi) Cilindru basculare cu elementi.


Tehnovalcar Bistrita Importator piese ambreiaj Greder DZDZ-98A.