luni, 28 decembrie 2015

Clanuri interlope buzau

Buzău au produs averi colosale din proxenetism, clonare de carduri, taxe de protecţie şi cămătarie . Clanurile de interlopi care au terorizat oraşul Constanţa: Săceanu, Fraţii,. Morţi şi răniţi, în răfuielile celor mai de temut clanuri din Buzău.


Ceea ce autorităţile s-au ferit tot timpul să recunoască este acum scris negru pe alb într-un document oficial: există clanuri interlope la Buzău şi, . Un alt clan din Buzău este cel al lui Tudor Donică, zis Ciulică. Prostituţie, cămătărie, trafic de carne vie, taxă de protecţie, droguri - cam asta este trecut în CV-ul oricărui interlop care se respectă. Buzău: „Stânga înseamnă stagnare, poli de sărăcie, șomaj ridicat și.


Tot în acea perioadă, clanul a primit o nouă lovitură, fiind trimis la . Clanul interlop Rotaru din Buzau, intre fraude fiscale, inselaciuni si trafic. Luni au intrat in colimator fratii Rotaru, niste interlopi comercianti de . Cetăţenii din cartierul buzoian Dorobanţi sînt terorizaţi noapte de noapte de clanurile interlope şi găştile de tigani care-şi fac veacul în zonă.


Război în toată regula între două clanuri țigănești din Buzău. Este vorba despre doua grupări conduse de „Ciulică” și „Dolar” între care . Unul din cei mai importanţi interlopi din Buzău, Costel Feraru, şi fratele său, Fănel Tudor, zis Lighioaie au fost săltaţi de Poliţie după o acţiune . Interlop fioros de la Botoșani în rândul clanurilor care terorizează.

Pasare, concretizate cu retinerea unui cunoscut interlop buzoian. Clanul Ghenosu domină lumea interlopă din Târgovişte.


Buzău Fraţii Feraru au condus, timp de mai bine de cinci ani, o reţea de proxenetism . Brigăzile Negre, la Brăila – clanul lui Crăcănatu', la Buzău – clanul lui . Nu mai puţin de de adrese din Buzău, Râmnicu Sărat şi Mărăcineni au fost ţintele unor descinderi vineri dimineaţă. Două clanuri de interlopi s-au luat la bătaie în plină stradă, în Buzău.


Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? La acţiune participă peste 1de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de .