marți, 22 decembrie 2015

Statusuri filozofice despre viata

Citate Celebre - Un citat pentru fiecare. Un om destept este trecut prin viata, experiente, in timp ce un om inteligent este bine documentat. Atunci cand iti repeti suficient de mult o idee, ea va incepe sa .

Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti . Cea mai variata si mai numeroasa colectie de citate din categoria Filozofice. Oamenii se împart în două categorii: unii cauta toată viata si nu gasesc, altii . Exista cuvinte care ne fac sa privim viata in alt fel, care pur si simplu schimba perspectiva.

Iata aici o colectie de citate despre viata ce sunt. Cea mai mare colectie de citate celebre care iti vor transforma viata si afacerea in 20- Paulo Ceolho, Walt Disney, Henry For Osho, Mirce Eliade. Se afișează postările cu eticheta Citate Filosofice. Cateodata, ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta. Cauta cele mai interesante si celebre citate filosofice si imparte-le cu cei dragi!


Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre prietenie.


Cine imi da si mie niste statusuri NOI (filozofice, de viata, triste, de indiferenta, de prietenie, de dragoste) pentru facebook Dau Funda celor mai . Viata trebuie traita , pretuita si valorificata zi de zi.

Nu vreau sa ma impopotonez a fi filozof , dar vreau sa spun ca , daca esti in viata . Citate celebre si maxime intr-o colectie completa - citate de dragoste, citate despre viata, maxime, citate despre prietenie. Vezi şi Albert Einstein despre iubire, despre viaţă, despre religie, despre moarte, despre forţă, despre cercetare sau Ne poţi propune o poezie de dragoste? Tags: citatecitate de succesfilozoficonfuciuskant.


Confucius Viata este chiar simpla, insa noi insistam sa o facem complicata. Frânturi de lecții de viață, concentrate în fraze scurte și pline de înțelepciune. Am ales o scurtă colecție de citate despre viață, despre .