joi, 24 decembrie 2015

Matrite pitici forme gradina

Matrita latex carcasa de fibra de sticla Pitic de Gradina-cm. Filmul prezinta pas cu pas cum se realizeaza o matrita flexibila din silicon RTV-ZApentru un pitic.


Vand matrite pentru setul complet de pitici si alba ca zapada din fibra de.

Vand matrite pentru setul complet de pitici si alba ca zapada din fibra de sticla. Dimensiunile sunt intre si sau 1cm.


Modele noi de matrite pentru pitici si figurine de gradina din fibra de sticla rezistente la turnari din beton si ghips: Preturile sunt negociabile in functie de model. Tehnica este aceeasi, indiferent ca e vorba de o matrita pentru un pitic de gradina, pentru o lumanare decorativa sau pentru orice alt obiect .

Vand matrite din fibra de sticla pentru pitici de gradina mari si mici, ciuperci, broasca, ghivece, vaze, balustrii, dale, figurine de gradina la cele mai mici preturi.

Buna ziua, as dori ca pana in primavara sa confectionez o matrita pt pitici de gradina, eventual si pt alte figurine , din ipsos sau beton. Matrita pt cuibare model NOU confectionata din CAUCIUC 1ron. MATRITA de facut cuibare pt porumbeii voiajori lei. Producem si comercializam matrite din silicon profesional RTV. Matrita unui pitic mare costa in jur de sapte milioane de lei, iar pentru unul.


Importator si distribuitor matrite de plastic, forme pentru turnare gips sau ceramofix si ceramite. Vand : - matrite si forme pentru pitici de gradina - diferite marimi intre 40- cm toate modelele - alba ca zapada 80cm - ciuperci mici, mari - ghivece de gradina . FORME MATRITE PITICI DE GRADINA set intreg.


Matrita matrite din guma pentru gips diferite forme. Vand matrite din guma pentru turnat gips,diferite forme ingerasi ,pitici,catei,etc Matritele sunt .