marți, 29 decembrie 2015

Remorci motocultor

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Camioane - Rulote - Remorci Rulote - Remorci. Remorca motocultor O-Mac 247xcm 5kg la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii pentru . Remorca pentru motocultor de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Vino sa descoperi noua remorca a motocultorului O-Mac.


Remorca Rotakt cu o capacitate de 5kg. Remorca are un scaun confortabil dotat cu o cutie de scule, suspensie pe foi de arc si roti mari - 5. Remorca motosapatoare, Motosapa Gigant, Remorca pentru motosape LY 400. Motocultor - motocultoare - motosape - motosapa Va oferim o gama larga de motocultoar. Rulota, remorca magazine, preturi, oferte.


Comparati preturile magazinelor online la Rulote, remorci gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Rulota, . Cupla Remorca agricola motocultor de 5KG Hecht 57100. Remorca motocultor Rotakt REM35 CAPACITATE MAXIM.

Remorca motocultor Rotakt REM40 CAPACITATE MAXIMA 4KG, BASCULABILA . Oferte produse si servicii: remorca motocultor. Producatori, distribuitori, furnizori - Remorca Motocultor si motosapa 500Kg, Remo.


Remorca poate fi tractata de motocultoarele Viking HB 56 5si 685. Cuplarea se face rapi nefiind necesare nici o scula, . Alege din oferte pentru remorci motocultor.


Remorci motocultor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Remorca motocultor Rotakt are cu o capacitate de 4kg, frana mecanica pe tambur si sistem de basculare.