joi, 31 decembrie 2015

Firma curatenie cluj preturi

Preturile nu contin TVA, sunt estimative, negociabile si personalizate in functie de suprafata si frecventa lucrarilor. Cleandex, Firma curatenie Cluj, Calculator de tarife. Firma de curatenie din Cluj Napoca ofera o gama larga de servicii profesionale de curatenie si intretinere a spatiilor de biroului si locuintei cu aparatura de . Firma Curatenie Cluj Splendorama Ofera Servicii Profesionale de Curatenie in. Firma de curatenie Luna Cleaning din Cluj-Napoca va ofera servicii.


Curatenie de intretinere – Lista preturi. Curatenie Garsoniera – 1RON; Curatenie Apartament camere 1– 1RON; Curatenie Apartament camere .

Citeste anunturi firme curatenie, apoi compara cu preturile noastre. Ne-am hotărât să venim în întâmpinarea nevoilor tale și să oferim pe lângă curățenie și o serie de servicii tehnice, capabile să asigure durabilitatea sistemelor . Executam servicii de curatenie in Cluj Napoca in spatii comerciale, hale industriale.


Succesul acestei firme de curatenie din Cluj se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente si produse de cea mai buna calitate. De aceea, pentru a putea veni cu cea mai potrivita oferta de preturi pentru nevoile dumneavoastra de curatenie, specialistii nostri vor face mai intai o evaluare . Si-a deschis de doi ani firma de curatenie printr-un program cu finantare.


Servicii de curatenie Cluj-Napoca - Firma de curatenie Cluj-Napoca. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Firma Curatenie Cluj - Americlean Servicii Curatenie Cluj.

Nu face compromisuri cand ai nevoie de o firma de curatenie de calitate. Prestari servicii, Curatenie, menaj, PROClean - Profesionisti in curatenie, imaginea din. Firma Curatenie Cluj Napoca Cleander ofera Servicii Profesionale de Curatenie Cluj si in Judetele Invecinate: Curatenie de Intretinere Periodica sau dupa . Compania LucaTeam Group SRL a fost infiintata in anul 201 cu sediul in Cluj Napoca.


Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, servicii.