miercuri, 9 decembrie 2015

Preturi manopera cofraje armatura turnat beton

LISTA CU PRETURI PENTRU MANOPERA LUCRARI DE CONSTRUCTII. Armare elemente de beton armat cu bare independente PC 5 BST 5sau OB ( inclusiv fasonarea armaturii), kg, 2. Cofrare si decofrare elemente de beton armat cu cofraj tip TEGO, DOKA.

Confectionat si montat cofraje, inclusiv sustinerile pana la 3m inaltime, din cherestea de rasinoase sau. Turnat beton in fundatii, radiere si subsoluri preparat la betoniera, mc, 65. Preturi structuri cu zidarie portanta,preturi structuri tip cadre,preturi confectionat cofraj,preturi confectionat armatura,preturi turnat beton.


Lista cu Preturi manopera Constructii pentru Amenajari exterioare pentru anul 2013.

Preturi in constructii 201 orientative, pe categorii de lucrari si defalcate pe material, manopera si utilaj - Manopera. Daca ramai la varianta plaselor si beton pompat, la oameni le ia o jumatate de zi (legat, distantieri, turnat, nivelat) - maxim 3lei.


Lista de preturi manopera constructii Nr. CrtDenumirea produsului3Beton simplu sau armat preparat cu betoniera si turnat in diferite . Confectionat si montat cofraje, inclusiv sustinerile pana la 3m inaltime . Manopere-nete-pentru-activitati-de-constructii. Pagini similareIn intampinarea nevoilor d-stra va oferim o lista cu preturi medii la unele operatii din.


Turnat beton cu pompa(preparat la statie). Preţuri manoperă aproximative a lucrărilor de construcţii practicate de Mesterx.

Fasonat si montat armatura : RON kilogramul; Turnat beton in fundatii : RON . Preturi manopera cofraje armatura turnat beton. Armare elemente de beton armat cu bare independente PC 5 BST 5sau OB ( inclusiv fasonarea armaturii) kg 2. Cofrare si decofrare elemente de beton armat cu cofraj tip TEGO, DOKA,etc. Cost manopera gard 2ml, stalpi beton, zidarie BCA.


Turnare si preparare manuala beton, mortar, sape, 11 mc.