marți, 15 decembrie 2015

Starea drumurilor live

Acum ore - Infiltratii de apa in corpul drumului. Harta prezintă situația la zi a drumurilor europene și naționale din România (drumuri închise, restricții de circulație). Harta INTERACTIVĂ a calității drumurilor din România. Informațiile primite sunt de actualitate și prezintă starea și calitatea a peste 20.


Articole din categoria STAREA DRUMURILOR.

Starea drumurilor in tara – Ninsoare, lapovita si carosabil alunecos. De acum, şoferii pot vedea care este starea drumurilor, înainte de a pleca de acasă, accesând harta interactivă realizată . Aplicația care îți spune în timp real care e starea drumurilor în România. Poți arunca o privire și pe Twitterul Waze și pe Live Traffic, dar . Bucuresti si Drumuri Nationale si Autostrazi.


Drumuri cu circulatia inchisa, Lucrari drumuri, Accidente rutiere, Blocaje in trafic, Camere trafic live, Radare fixe. Vezi live pe harta restrictiile de circulatie si drumurile inchise!


Harta calitatii drumurilor din Romania realizata de soferi romani. Vezi cum se prezinta drumurile din judetul sau regiunea ta. Transalpina, DN 67C, Drumul Regelui, descrierea celui mai inalt drum din Romania, starea drumului, informatii actuale, fotografii, poze Transalpina, harta . Situația drumurilor naționale (drumuri naționale cu circulație întreruptă sau îngreunată, devieri de trafic, lucrări pe carosabil) . In zona Dobrogei, in Baragan, dar si in sudul Moldovei, viscolul a facut regulile.


Soferii vor putea monitoriza permanent starea drumurilor nationale din judetele Moldovei, urmarind imaginile live transmise online de 19 . Accesati baze de date cu incidentologie cai de transport din Romania: - 1. O delegaţie de oficiali europeni a venit în România, la invitația europarlamentarul Marian Jean Marinescu, ca să inspecteze starea drumurilor.