vineri, 18 decembrie 2015

Crin imperial in ghiveci

Crinul este cultivat atat in gradini direct in sol cat si in apartamente ca floare la ghiveci. Substratul pentru Crinul imperial oriental poate avea un pH.


Lilium candidum sau toamna la celelalte specii de crin imperial.

Crinii de cameră ne încântă cu florile lor mari, colorate şi în sezonul rece. Amaryllis, cel mai întâlnit soi de crin în . De ce crinii de ghiveci nu au viata lunga, dupa ce au. Se pot cultiva crini atat in ghivece cat si in gradini, insa cu o atentie .

Crinul este una dintre primele plante cultivate de om si apare pe obiecte din antichitate. Informatii despre plantarea,ingrijirea si udarea crinilor. Crinul imperial Stargazer este marcat de culorile rosu si alb. In mod normal, crinii imperial se pot tine si in ghivece, in casa, insa este bine sa . Insa va puteti aduce din strainatate si altfel de crini - adevarate ciudatenii.


Ghivecele se tin la lumina buna, iar pamantul folosit trebuie sa . Dacă în timpul repausului hibernal lăsaţi bulbii în ghiveci, acoperiţi-l cu o folie de polietilenă, pentru a nu lăsa compostul să se umezească prea mult. Amaryllis, cunoscut sub mai multe nume: Hippeastrum, Crinul de cameră, Steaua cavalerului, este o plantă bulboasă de ghiveci care se . Desi foarte multe dintre soiurile de crini sunt inalte, aceste plante se vor adapta usor la cultivarea in ghivece.