miercuri, 9 decembrie 2015

Bolile tomatelor rasucirea frunzelor

Bolile Tomatelor-Partea din lista bolilor intalnite in Romania. Frunzele plantelor bolnave din câmp, solarii sau seră se ofilesc, îşi răsucesc marginea spre . Bolile tomatelor, tratamente boli tomate si masuri de prevenire.

Atacul se manifesta pe toate organele aeriene ale plantelor: frunze, tulpini, . Rasucire frunze tomate As dori sa-l intreb pe dl Anghel Viorel daca la. Rosii, denumite si tomate se trateaza cu fungicide si insecticide.


Este una din cele mai grave boli ce ataca plantele din familia.

In cazul plantelor mature, primele simptome sunt reprezentate de rasucirea frunzelor spre . Daca frunzele inferioare au inceput a se rasuci longitudinal, iar in dimineata. Pătarea cafenie a frunzelor este o altă boală ale cărei simptome apar mai întâi. Rasucirea frunzelor la tomate,referat Micozele tomatelor,Bolile sistemului digestiv,Omul si mediul,Plante,Fructul,Plante transgenice,Cultura tomatelor,Frunza,Fr.


Bolile si daunatorii speciilor de legume solanacee: Tomate, Ardei, Vinete. Ingalbenirea si rasucirea frunzelor de tomate – Virusul ingalbenirii si rasucirii .