luni, 14 decembrie 2015

Modul gsm alarma dsc

Va oferim module GSM pentru orice centrala de alarma pe fir sau wireless. MODUL GPRS SEKA BUS LITE DEDICAT CENTRALELOR DSC. Modulul GSM - SMS este dezvoltat pentru a realiza o transmisie rapidă a mesajelor de alarmă de la centralele antiefracţie direct spre utilizatorul final, utilizând .

Comunicatoare si module GSM pentru alarma. Modul de comunicare IP care suporta TLINK, DSC SKLINK cu centrala DSC - DSC . Comparati preturile magazinelor online la Alarme DSC gasiti cel mai mic pret,. Modul GSM de trimitere SMS-uri cu porturi configurabile ca intrari sau iesiri; .

Comunicator GSM 3G20produs de DSC si compatibil numai cu centrala de. Jablotron si compatibil numai cu centralele de alarma Jablotron J. Vezi produsele dsc din sisteme alarma echipamente cu fir module gsm.


Module de comunicatie GSM-GPRS SEKA, utilizate pentru conectarea centralelor. Modulul SEKA GPRS BUS LITE este dedicat centralelor de alarma DSC. Modul GSM de trimitere SMS-uri cu porturi configurabile ca intrari sau iesiri; Trimite . Comunicatorul SEKA SMS este dezvoltat pentru a realiza o transmisie rapidă a mesajelor de alarmă de la centralele antiefracţie direct spre utilizatorul final, .