luni, 14 decembrie 2015

Altoirea vitei de vie in camp

Altoirea multiplă pe portaltoi este a doua tehnologie intensivă de producere a. Metode de altoire a vitei de vie - Duration: 12:08. Altoirea in verde a vitei de vie Meniu Altoirea in verde a vitei de vie Cei care au experimentat cultivarea vitei de vie pe suprafete mici s-au lovit .

Altoirea Vitei de Vie Primavara: in Uscat - in Despicatura, Etape de altoire, Usor si la Indemana, Altoire Vie Nobila pe HP POZE. Această tehnologie de înmulţirea a viţei-de-vie prin altoirea în verde presupune.


Altoirea constituie la ora actuala forma cea mai raspandita – aproape unica – de inmultire a vitei de vie. Butasii altoiti sau vitele altoite constituie .

Medicul veterinar Victor Prisacaru din Cimislia a descoperit o metoda de altoit, pe care o foloseste la crearea noilor soiuri de poama. Gheorghe Onică din dezvăluie secretul altoirii în despicătură și semidespicătură a butașilor de viță de vie. Ca regula generala, altoirea pomilor fructiferi se face in două perioade pe parcursul unui an:.


Portaltoii utilizati pentru altoirea vitei de vie sunt:. In acest film (click aici pentru vizionare) veti vedea modul de altoire, in ochi dormin al unei tulpini de vita de vie.


In vederea obtinerii unor vite nobile care sa ofere strugurii de cea mai buna calitate, trebuie ca la obtinerea butasilor, atat altoiul cat si . Horticultura, gradina, pomi, flori, legume, trandafiri, arbori, arbusti ornamentali, fungicide,. Altoirea Vitei de Vie Primavara: in Uscat - in despicatura, etape de altoire, POZE.


Cultura de Ceapa Esalota in gradina si camp. Descrierea soiurilor de viţă de vie folosite pentru coarde altoi. Pietroasa a fost înfiinţată o nouă colecţie cu soiuri de struguri pentru masă altoite pe 4.