marți, 8 decembrie 2015

Pat din lemn de brad

Pat pentru copii din lemn de brad masiv,cu apărători laterale pentru siguranţă ,uşor de asamblat. Pat din lemn de brad la pret de producator 90x2100x2140x200.


Ordonare Descendenta, Ordonare Ascendenta.

Pat din lemn - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Alege din oferte pentru pat lemn masiv. Pat lemn masiv - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Ambele modele sunt confectionate din lemn masiv de brad si pot fi cumparate cu preturi cuprinse .

Patul este din lemn de moli pot fi facute pe dimensiuni si modele diferite in functie de preferintele fiecarui client. Din lemn masiv poți face un pat trainic cât să poți să îl lasi moștenire. Sunt atâtea modele de paturi, așa că pe al tău fă-l să tină o viață, . Pat lemn brad din Paturi de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti pat lemn masiv la preturi reduse (produse).


Paturi peste 1cm latime, masive, lemn bra diverse modele si culori. In oferta noastra gasiti pat dublu, pat simplu, pat pentru copii – simplu sau etajat -si patut bebe. Patut bebe Riviera realizat din lemn masiv de brad.


Casa Mobilei - Baly :: Mobila pentru Toate Gusturile.

Mobilier de brad - dormitoare,paturi,comode,noptiere. Va oferim paturi din lemn de brad si va prezentam cateva modele: . Comanda online paturi lemn de la Somproduct, de la pretul de 31lei.


Posibilitate de plata in rate fara dobanda.