joi, 24 decembrie 2015

Culorile anului 2016 in amenajari interioare

Mobilier in doua sau chiar trei culori diferite pentru bucatarie, electrocasnice de culoare neagra, bai cu oglinzi deosebite si cu bideu, decor . Vezi aici care sunt culorile anului 20și tonurile cu care te poți juca pentru a avea o locuință în tendințe. Tendințele pentru designul de interior în 20vizează nouă palete. Simply White - OC-1Idei de amenajari interioare in culoarea anului 2016. Daca ar fi sa folosim un singur cuvant, acesta ar fi: Versatilitate.


Pentru anul 201 tendintele includ palete cheie de culori, plus culori individuale si o directie pentru. Amenajarile de interior pot parea usor de facut, ca o activitate de weeken .

Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si. Tendinte in design interior: electrocasnice din otel inoxidabil de culoare neagra. Houzz prezice ca 20este anul oglinzilor statement. Astăzi vom vorbi despre culorile anului 2016.


Pantone a desemnat culori reprezentative pentru anul 2016. Idei cu amenajari in interiorul si exteriorul casei. Poze cu amenajari interioare si exterioare.


Trei culori mai putin folosite in bucatarie dar super frumoase. Institutul Pantone a stabilit care este culoarea anului 20în materie de amenajări și design interior.

Pentru prima dată e vorba de două culori! Tendinte cromatice in zona de amenajari interioare pentru anul 2016. Culorile anului 20– Tendinte de la Dulux. Modele de zugraveli - Zugraveli interioare - Interior painting.


Idei de Amenajari Interioare 20- 2017. Anul 20va fi marcat, printre altele, de tendința proprietarilor de.


Mobilier in doua sau chiar trei culori diferite pentru bucatarie, electrocasnice de culoare . In lumea modei, dar si in domeniul amenajarilor interioare se stie deja ce culori. Paleta cromatica a anului 20este inspirata de lumea artei, .