luni, 28 decembrie 2015

Primar salacea

Comuna Sălacea este situată în partea de nord-vest a României, iar în cadrul. Adresa : Primăria Comunei Salacea - Comuna Salacea, nr.


Program cu publicul: de luni până vineri între orele 8:şi 16:00.

Horvath Bela a devenit primar la de ani. Doar un şef de primărie din România, dintr-o comună din Bistriţa, . Zilele satului Otomani, în luna august a fiecărei an.


Facilitati oferite investitorilor: Forţă de muncă.

Sălacea (în maghiară: Szalacs, Érszalacs) este o comună în județul Bihor, Crișana, România, formată din satele . Informatii cu privire la primaria Salacea din judetul Bihor. Adresa, telefoane, primar si alte informatii despre primaria Salacea Bihor.


Horvath Bela, primarul de Sălacea, a avut un an 20de excepţie. Ales a doua oară în funcţie, după ce în primul mandat era cel mai . La nunta sa cu frumoasa Eva Kiss au participat 5de invitati! Evenimentul a avut loc de Sfantul Stefan, intr-un cort, .

Piesa prezentată de Valentine's Day a fost adaptată special pentru tânărul primar de Sălacea, Horvath Bela. Primaria Salacea din judetul Bihor cu detalii despre persoanele din conducere si informatii de contact.


Sălacea : Localizare Sălacea : Țara România, Județ Județul Bihor. Informații disponibile : Adresă, Telefon, Fax, Primar, Coordonate geografice, Număr . Adresa: Tel: Fax: E-mail: Web: Primar: Cuvantul primarului: Foto primar . Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, a castigat un nou mandat de primar al.


Primarul localității Sălacea este, din anul 201 Horváth Béla, membru în Uniunea Democrată Maghiară din România. Consiliul local rezultat în urma alegerilor . Totodată, se pare că UDMR va avea primar şi la Chişlaz, pe Kosztandi Mihaly, şi la Sălacea, pe Horvath Bela. MARCHIȘ Gheorghe Otto, Comuna Petrești, Primar, Administrație Publică Locală. HORVATH Bela, Comuna Sălacea, Primar, Administrație Publică Locală.


Primarul localităţii şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hajdu Bihar şi. Sălacea să dezvolte proiectul castelului de la Otomani.