luni, 21 decembrie 2015

Tapet 3d caramida

Tapet cărămidă – piatră – lemn, modele disponibile pe stoc la Tapetcenter. Tapete cu modele realiste, imitatii de piatra, lemn, beton, caramida, lambriu, piele sau blana. In ciuda faptului ca sunt numite imitatii aceste modele de tapet dau .

Tapet cu aspect de piatra sau caramida pentru un ambient special. Unele modele au si aspect 3 astfel ca sunt un inlocuitor accesibil si estetic al pietrei . La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria TAPET.


Tapet modern cu caramida, gri, din spuma vinilica, extralavabil, textura….

Chiar dacă zidurile de piatră și de cărămidă își au originile în epoca medievală, este uimitor cum pot complimenta atâtea stiluri de design . Compania italiana WallDeco, specializata in crearea tapetului, care poate fi. Mobila, rafturile, semineul, caramida aparenta, piatra decorativa sau . Avem peste 1produse in categoria Tapet, fototapet cu preturi de la 17. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Tapet rezistent,vlis,super-lavabil potrivit pentru amenajari de bucatarii si holuri etc. MODELUL RUSTIC IMITATIE CARAMIDA SI PIATRA ZIDITA ESTE LA 125 .