joi, 17 decembrie 2015

Sporul casei inmultire

Familia: BALSAMINACEAE Demumire populara: Sporul casei, Lizi cea. Butasirea este cea mai utilizata metoda de inmultire a speciilor de . Sporul casei se inmulteste prin seminte sau prin butasi.

Inmultirea prin seminte se va face primavara. Inmultirea plantelor de Impatiens – ,,Sporul casei” se realizeaza prin butasi, obtinuti prin taierea varfurilor de lastari.


In cazul in care cauti flori iubitoare de umbra, Impatiens este floarea potrivita. Se dezvolta foarte bine in locurile umbrite, este o .

Impatiens sau Sporul Casei este o planta des intalnita in locuintele. Exista si varianta de inmultire prin samanta, care trebuie sa se faca . Tot incerc sa prind o muscata si sporul casei din plantele ce le am deja si.


Inmultirea acestei plante se realizeaza din luna aprilie pana in . Originară din Africa, în tradiţia românească această plantă aduce bucurie şi noroc în case, înfrumuseţând şi înveselind ambientul prin . Impatiens – Sporul casei – familia Balsaminaceae- Cultivare, sfaturi utile,. Se inmulteste foarte usor prin butasi de varf de lastari aproape tot . Planta sporul casei, informatii despre ingrijire si inmultire.


In ce florarie puteti comanda online sporul casei.