miercuri, 30 decembrie 2015

Paturi mobexpert outlet

Mobexpert pat, 160x200cm, somiera inclusa alb Apolo Livrare rapidă. Mobexpert pat tapitat cu sertare 160x195cm, somiera inclusa bej Caren Livrare rapidă . Citiți aici de ce modelul Mobexpert Outlet ne permite să facem acest lucru și să avem o afacere sănătoasă.

Mobexpert: Paturi pentru Copii de la 4lei. Discret si elegant, Patul Portland este o piesa de mobilier accent, de tranzitie, ce isi face loc cu usurinta in orice decor.


Aspectul lejer, in acelasi timp inedit, . Intruchiparea elegantei, patul Queen Size Avenue este locul sofisticat in care te retragi si te relaxezi dupa o zi tumultoasa.

Minunatul pat Dominic debordeaza de culori naturale si atragatoare. Cele doua finisaje, wenge si stejar, danseaza in armonie invitand la odihna si relaxare. Coltar extensibil sezlong interschimbabil MARKOS. Confortabil si aspectuos, patul Carter este piesa centrala a dormitorului.


Pe langa aspectul deosebit care defineste intreaga colectie cu acelasi nume, . Patul pentru dormitor Dustin King Size este realizat din lemn de cauciuc, ofera un aspect sobru dormitorului si se potriveste foarte bine dormitoarelor spatioase. Mobexpert - Până la Reducere la mobilier pentru dormitor.


Armonios si rafinat, Patul Queen Size Serafini confera o nota unica dormitorului vostru. Tabliile cu persiene si picioarele conice intregesc imaginea relaxata, .

HomeSomn si BaiePentru patAsternuturi pat. Mobexpert set asternut piese 200x2cm multi Acanthus Livrare rapidă din stoc .