joi, 3 decembrie 2015

Conectori lemn pret

La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CONECTORI PENTRU CONSTRUCTII DIN LEMN. Conector metalic pentru ansamblare lemn si placi osb.


Grupa de produse compusa dintr-o gama variata de coltare simple, coltare perforate, coltare ranforsate si alti conectori pentru lemn.

Gama completa coltare metalice imbinare lemn Coltare metalice galvanizate. Preţ special: Fara TVA: 7RON Cu TVA: 8RON. Aici gasiti gama completa de conectori metalici pentru lemn. Coltare, suporti grinda, ancore de pana, suporti stalpi, placi perforate, benzi contravantuire, suruburi .

Preţ special: Fara TVA: 3RON Cu TVA: 3RON. Preţ special: Fara TVA: RON Cu TVA: RON. Conectori pentru constructii din lemn: suporti grinzi, coltare lemn, benzi perforate lemn.


Profix va ofera conectori metalici pentru lemn, coltare si placi perforate la cele mai bune preturi. Feronerie ProFIX va ofera o gama variata de elemente de . Disponibil Bandă perforată în rulou, oţel zincat mm, 0mm. Conectori pentru constructii din lemn la cele mai mici preturi.


Casa de Comenzi te astepta sa comanzi si vom face livrarea direct acasa la tine. Ancora Otel Lat pt Fixare in Beton Imbinare Lemn.

Cu un randament de ori mai mare decat metoda traditionala, masina de batut cuie de ancorare este. Conectori metalici invizibili pentru imbinare elemente in constructii si case de lemn. Catalog complet conectori metalici pentru lemn (download). Cuie anchor - anker pentru fixat conectorii metalici perforati pe lemn (download) . Conectori metalici galvanizati Conectori metalici cu marcaj CE.


MiTek produce cea mai variata gama de conectori, placi multicui si organe de asamblare cu certificare CE la pret de producator. Cei care cauta Elemente de imbinare pentru lemn cumpara doar de la FeroShop.


Prima Pagina Conectori Constructii Lemn.