luni, 5 octombrie 2015

Spalatorie rufe cu autoservire

Vino sa vezi cea mai moderna spalatorie haine din Bucuresti de tip laundromat. Oferim preturi mici si reduceri pentru studenti!


Am fost şi contactat-a telefonic atunci când ei au găsit rufe colorate cu cele.

Spalatorie de rufe cu fise in regim de autoservire in Iasi, detergent si balsam inclus, asiguram servicii de uscare si calcatorie. Descoperă Spălătorie de haine cu autoservire în București cu ajutorul prietenilor tăi.


Bubble Self - Service Laundry, Chisinau, Moldova. Prima spălătorie de rufe Self-Service din Republica Moldova !

Nu-i nimic, te ajută Mihaela Ilie care a deschis singura spălătorie cu autoservire din Capitală. Pînă cîn intrând într-un supermarket, au văzut cum oamenii își scoteau singuri rufele, într-o spălătorie.


Veniturile mele au fost cu 10- mai mari anul acesta, spune McChristian, care la inceputul lui 20a achizitionat spalatoria cu autoservire . Spalatorie haine Bucuresti: Oricand te afli in impas si ai nevoie ca hainele tale sa fie spalate, curatate si calcate rapid. Intreprinzatorul - spalatorie cu autoservire - Capitolul: Descrierea initiatorilor.


Echipamentele necesare (masini de spalat automate, uscatoare de rufe) vor fi . Nu este una obișnuită, ci, cu autoservire. Ideea îi aparține Anei Ursachi, o tânără de de ani, . Spalatoria noastra este in sistem autoservire american.

Valentin Lupu Iasi: Ma numesc Valentin Lupu si acum locuiesc pentru o perioada in Iasi In anul II de studentie am stat cateva luni in caminele . Ideea de a deschide o spălătorie de rufe Self-service mi-a venit în această iarnă, când am avut nevoie să spăl niște plapume care, efectiv, . Spalatorie haine in Bucuresti cu tehnologie ecologica de ultima ora. Blue Lagoon iti spala hainele asa cum nu ai visat. Aceasta categorie contine spalatorii de haine din Timisoara.


Spălătorie rufe cu jetoane, cu autoservire, clientul vine cu detergentul si bagă singur la . O idee foarte populara in America - spalatorie de rufe cu autoservire - la noi nu a prins. Asa cum probabil ai putut vedea in unele filme .