marți, 27 octombrie 2015

Pat consultatii pret

Canapele consultatii si examinare fabricate in Romania si Italia la preturi foarte competitive. Canapea consultatii TM 10este ideala pentru cabinetele medicale.


Acum la un pret promotional si cu livrare din stoc.

Canapea consultatie si masaj MCcu cadru din inox si spatarul actionat la ° mecanic. Canapea consultatii de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Mobercas corpuri pat electric cu roți Pret: 10052.

Canapea consultatii pentru cabinete medicale Canapea examinare pentru cabinete medicale Masa . Pat Cosmetic si Masaj Pat special pentru masaj si cosmetica cu decupaj. Pat masaj sectiuni , canapea consultatii - masa masaj aluminiu.


Canapea consultatii - cap colturi rotunjite. Lei; Pret de producator,raport pret calitate optim. Oferte produse si servicii: pat consultatii.


Producatori, distribuitori, furnizori - MOBILIER MEDICAL - Canapea consultatii,inox, forma cur. Paravane Medicale, Dulapuri medicale, Lampi examinare, Paturi si noptiere de spital, .

Preturi incepand cu EUR+TVA (pentru varianta de pat cu saltea fara rabatare pe dimensiuni standar 650x1900mm). Mese masaj – Cea mai diversificata Oferta de produse din categoria Mese masaj. Cel mai bun pret pentru produsele din categoria . Mese masaj Produse Asemanatoare cu: vand Pat de Masaj, Medical,. Spital sau Consultatii 70x190xrabatabil - PRET incepand de la 6Lei.


Musama cauciucata pentru pat de consultatie – 10-M. Canapea de consultatie pliabila, cu suport rabatabil ptr. Cumpara online role cearceaf hartie pentru pat, la cel mai mic pret. Suntem importatori de role cearceaf hartie pentru pat consultatii, utilizate in clinici si .