marți, 13 octombrie 2015

Petunii curgatoare ingrijire

Mărimea taliei depinde în funcţie de soi – de la cm la cele pitice, până la 1de cm la cele curgătoare. Daca aveti petunii curgatoare suspendate, acestea trebuie udate in fiecare zi. Pentru plante dezvoltate simetric pe toata suprafata este bine .

Petuniile curgatoare sau petuniile de strat sunt unele din cele mai spectaculoase flori de gradina care. Atat petuniile, cat si muscatele curgatoare le mai puteti pastra inca un an, sub.


Petunii (Petunia hibrida): Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Origine,. Aceasta procedura se aplica in special plantelor curgatoare dar si unor.

Vă sunt recunoscător pentru indicațiile referitoare la modul de îngrijire a. Plante care infloresc timp indelungat si din abundenta, petuniile sunt deosebit de potrivite pentru razoare, dar florile lor foarte frumoase, cu culori vii stau bine si . Petuniile sunt membrii de bază ai familiei Solanaceae. Mi s-au cerut mai multe detalii despre ingrijirea muscatelor curgatoare.


Deoarece am mai scris despre muscate si pentru ca nu exista mari . SFATURI UTILE PENTRU CRESTEREA PETUNIILOR - Putem gasi pe piata petunii intr-o gama variata de culori si soiuri. Aceste minunate petunii sunt usor de ingrijit, se gasesc in diverse culori, infloresc de primavara pana toamna si au un miros frumos.


Cele mai populare soiuri şi mai cultivate la noi sînt cele denumite ştiinţific Petunia nyctaginiflora şi Petunia violacea, care sint si baza a numeroase varietati. Petuniile se plantează, de regula, primavara, in lunile aprilie şi mai.

Citeşte totul despre: flori petunii, îngrijire petunii, petunii. Am citit pe diferite site-uri ca petuniile hybride se pot inmulti prin butasi. Am o petunie foarte frumosa: mov cu margini albe, nu e curgatoare, . Petunii move curgatoare mari pentru curte. Usor de ingrijit, se gasesc in diferite culori, miros frumos, sunt relativ ieftine, infloresc de primavara pana.


Petuniile se numara printre plantele anuale cele maipopulare si cele mai mult. Majoritatea intrebarilor se refera la ciupirea si ingrijirea petuniilor,dar raspunsurile.